یکی از معضلات امروزی شرکت ها و افراد شرکت کننده در نمایشگاه ها، موضوع نیرنگ های نمایشگاهی می باشد. در واقع همراه با انتشار خبر برگزاری نمایشگاه ها، افراد کلاهبرداری وجود دارند که با دادن وعده های جذاب و خبرهای کذب اقدام به شکار شرکت کنندگان در نمایشگاه می کنند و مبالغی از آنان در قبال دادن اطلاعات و دریافت خدمات تلکه می کنند. در این مقاله قصد داریم بیشتر با مقوله‌ی نیرنگ های نمایشگاهی آشنا شویم. همچنین در ادامه روش هایی که توسط کلاهبرداران این حوزه به کار گرفته می شود توضیح داده خواهد شد. در پایان نیز راهکار مقابله با این مشکل بیان می شود.

نیرنگ های نمایشگاهی

نیرنگ در واقع به معنای تلاش برای ایجاد اعتماد با استفاده از حقیقتی که وجود خارجی ندارد است. اصطلاح نیرنگ نمایشگاهی نیز با توجه به این بیان قابل تعریف می باشد. معمولاً کلاهبرداران حوزه‌ی برپایی نمایشگاه ها با استفاده از ترفندهای مختلف سعی می کنند به شرکت کنندگان در نمایشگاه ها نزدیک شده و اعتماد آن‌ها را جلب کنند. این راه نزدیک شدن ممکن است با وعده غرفه یابی در بهترین مکان، دادن اطلاعات شرکت کنندگان و شرکت های رقیب در نمایشگاه یا وعده دریافت خدمات در حین برگزاری نمایشگاه باشد. لذا زمانی که اعتماد شرکت کننده جلب شد، کلاهبردار اقدام به دریافت پول از شرکت کننده می کند. شرکت کننده های تازه‌ کار یا در واقع افراد و شرکت هایی که برای اولین بار در نمایشگاه شرکت می کنند ممکن است هیچگاه متوجه گرفتار شدن در این دام ها نشوند.

غرفه سازی نمایشگاهی به رنگ آبی _ غرفه سازی رایکا

آشنایی با انواع نیرنگ های نمایشگاهی

چه فعالیت هایی مصداق یا نمونه نیرنگ های نمایشگاهی است؟ همان‌گونه که اشاره شد در اینجا یک وعده دروغین و فریبکارانه وجود دارد که کلاهبرداران از آن جهت نزدیکی به افراد و شرکت ها استفاده می کنند. به طور مثال استفاده از نمایش فریبنده یکی از این نمونه ها می باشد. فرد کلاهبردار زمانی که از مکان و زمان برگزاری یک نمایشگاه آگاهی می یابد، به سرعت شروع به برقراری تماس با شرکت های احتمالی شرکت کننده در نمایشگاه می کند و به آنها وعده می دهد که در بهترین جای غرفه سازی نمایشگاهی رزرو می کند، یا اینکه خبر می دهد غرفه های کمی در نمایشگاه وجود دارد و ممکن است جایی برای شرکت شما پیدا نشود. از طرفی فرد یا شرکت تازه کار تحت تأثیر حرف های کلاهبردار قرار گرفته و مبلغ این خدمت را به فرد سودجو می دهد. در حالی که آمارها نشان می دهد در برگزاری هر نمایشگاه تنها نیمی از غرفه ها از قبل تکمیل شده است و تعداد زیادی از غرفه ها خالی می ماند. مثالی دیگر از نیرنگ های نمایشگاهی، دادن اطلاعات شرکت های شرکت کننده در نمایشگاه می باشد. ابتدا کلاهبردار یک فایل ساختگی رایگان برای شرکت کننده ی بالقوه ارسال می کند و ادعا می کنند که شرکت های رقیب شما چه کسانی هستند. زمانی که اعتماد برقرار شد، کلاهبردار به صورت مجدد ارتباط برقرار کرده و اقدام به فروش یک فایل تکمیلی از شرکت کنندگان به قربانی می کند. در حالی که اطلاعات شرکت کنندگان در نمایشگاه ها، تنها یک بار و توسط مدیران آن نمایشگاه در دسترس همگان قرار می گیرد.

طراحی غرفه نمایشگاهی دیجیتال _ غرفه سازی رایکا

نیرنگ های نمایشگاهی جدید

یکی از جدیدترین اقدامات مربوط به نیرنگ های نمایشگاهی، سوء استفاده از مشکل اینترنت در مکان برگزاری نمایشگاه هاست. در واقع مشکل ارتباط برقرار کردن با اینترنت در محل برگزاری نمایشگاه ها از جمله مشکلات تمامی شرکت کنندگان است. کلاهبردار با دانستن این موضوع، با وعده ی راه اندازی اینترنت رایگان در قبال تبلیغ شرکت خدمات دهنده ی اینترنت به قربانی نزدیک می شود. زمانی که اینترنت برقرار شد، کلاهبردار شروع به تخلیه اطلاعاتی تمامی دستگاه های الکترونیکی قربانی متصل به اینترنت می کند و به همین راحتی اطلاعات شرکت کننده دزدیده می شود.

غرفه سازی نمایشگاهی با رنگ زمینه قرمز _ غرفه سازی رایکا

مقابله با نیرنگ های نمایشگاهی

عدم پاسخ به ایمیل و تماس های مشکوک قبل از برگزاری نمایشگاه ها اولین قدم جهت مقابله با کلاهبرداران می باشد. همچنین سپردن تمامی مراحل شرکت در نمایشگاه از جمله رزرو غرفه و برپایی غرفه به افراد خبره در این زمینه آسان ترین راه درگیر نشدن به معضل نیرنگ های نمایشگاهی است. جهت دریافت اطلاعات بیشتر در این حوزه می توانید با مشاوران ما ارتباط برقرار کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید